Leírás
Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Kiváló ízminőségű paradicsomfajta, amely enyhén kocka alakú szabálytalan formájú. Kevés magtartalmú ellenben, magas beltartalmi értékű, húsos paradicsom. Kiváló salátának, és szószoknak, vagy befőzésre. Hosszan virágzó típus.
Vetési idő: Márc-Ápr érés: aug-okt
(A tasak 1,5g vetőmagot tartalmaz.)
Idő: | márc.-ápr. | máj. | 70x40cm | aug.-szept. |
Hőmérséklet: | ||||
Vetésmélység: | 1-2cm |