Leírás
Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Magas növényfajta, nagyon bordázott terméssel. Sűrítmények és szószok készítésére alkalmas.
Napigényes. Javasolt vetési hőmérséklet: 20-30 °C. Szabadfölde, és fóliasátorba is vethető. 0,5-1cm mélyen. 50cm tőtávolságra vetendő.
Vetési idő: Márc-Ápr érés: aug-okt
(A tasak 1,5g vetőmagot tartalmaz.)
Idő: | márc.-ápr. | máj. | 70x40cm | aug.-szept. |
Hőmérséklet: | ||||
Vetésmélység: | 1-2cm |