Leírás
Az olasz konyha egyedülálló a világon. Minden régiónak megvannak a tipikus helyi ízei. A régiókból a leghíresebb, tipikus olasz zöldségvetőmagokat kínáljuk a hobbi kertészeknek, gondosan válogatva és csomagolva. Egy gasztro utazás az olasz konyha régióiban, kóstolja meg!
Terebélyes, közepesen korai virágzású növényfajta, bordázott termésekkel. Folytontermő fajta.
A Pantano Romanesco BIO paradicsom értékes olasz fajta. Ennek a fajtának a bokroi magasra és sűrűre nőnek. Jól tűri a magas hőmérsékletet és az időszakos vízhiányt. A Pantano Romanesco magas hozamot hoz vörös, enyhén lapított gyümölcsökkel, szinte láthatatlan zöld jelzéssel a száron.
Vetési idő: Márc-Ápr érés: aug-okt
(A tasak 2g vetőmagot tartalmaz.)
Idő: | márc.-ápr. | máj. | 70x40cm | aug.-szept. |
Hőmérséklet: | ||||
Vetésmélység: | 1-2cm |